За нас сватбената фотография е специална, поради факта, че тържеството е дълбоко лично преживяване и от това следва, че фотографа не трябва да е само добър професионалист, но трябва да бъде и дълбоко съпричастен с емоциите на този конкретен празник. Уверявам Ви, че ние сме подготвени, не само да отразяваме, но и да преживяваме емоцията на сватбеният ден и разбира се, това да бъде предадено по неповторим начин в кадрите, които ще заснемем.

Ние предлагаме:

За Вашия святбен ден

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на младоженеца до разрязването на сватбената торта в ресторанта. Без допълнително заплащане при надхвърляне на обичайните 10-12 часа. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри. На дисковете.

450лв.

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на младоженеца до разрязването на сватбена торта в ресторанта. Без допълнително заплащане при надхвърляне на обичайните 10-12 часа. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри, фото книга 25стр.формат 19/38см., с тварда или кожена корица.

500 лв.

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на младоженеца до разрязването на сватбена торта в ресторанта. Без допълнително заплащане при надхвърляне на обичайните 10-12 часа. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри, фото книга 25стр.формат 25/25см., с кожена корица.

600 лв.

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на младоженеца до разрязването на сватбена торта в ресторанта. Без допълнително заплащане при надхвърляне на обичайните 10-12 часа. Получавате диск с всичките заснети и обработени от 400 до 1000 бр. кадри, фото книга 20 стр.формат 30/30см., с кожена корица.

670 лв.

При желание от Ваша страна сме готови да оформим по уникален начин и да отпечатаме фото книги, с различни от посочените по-горе формати и обем страници. Цената при този вариант на фото книгата се определя от формата и броя на страниците и ще бъде уточнена на предварителната ни среща.

Сватбена фотосесия

Преди или след сватбена фотосесия, която може да бъде реализирана както в нашето фотостудио, така и на избрана от вас локация,заснета в определен от Вас ден в спокойна обстановка,а не в сватбения ден, когато се гонят графиците на ритуалната зала или църква. Получавате диск с всички заснети и обработени снимки.

100 лв.

Музикален фото албум

Ако желаете, можете да имате музикален фото албум. Това е мултимедиен диск с 150-200 кадъра, които на фона на музика и с монтирани ефекти визуализират Вашето тържество.
Архивиране на записи от VHS и MDV на DVD - 10лв на час, запис по-малко от час се смята за час.

 

*Всички цени подлежат на коментар

20 лв.

 

© 2012 www.foto-lik.com